HEDRA OFFICE

Mobilje ergonomike, për një ambient pune të shëndetshëm dhe produktiv.

Rrisni sëbashku.

Tavolinat ergonomike me mekanizëm rregullues lartësie HEDRA, janë zgjidhja perfekte për çdo ambient pune. Modernizoni shtëpinë ose zyrën tuaj me produkte ergonomike Hedra, të dizajnuara për t'iu përshtatur të gjitha nevojave dhe dëshirave tuaja.
HEDRA Desk + dru

Praktike, elegante dhe luksoze.

Tavolina ergonomike HedraWood është praktike, e lehtë për t'u mirëmbajtur dhe duket elegante dhe luksoze. Sipërfaqja e punës prej druri (dru ahu) është punë dore dhe e lyerë me vaj mbrojtës dhe është në dispozicion në një larmi ngjyrash: e zezë, palisandër dhe arrë e errët . Sipërfaqja nga melamina mund të punohet ne dy varijante ngjyrash: e bardhë dhe e zezë.
Hedra office

Për një mjedis pune të shëndetshëm dhe produktiv

Mjedisi i punës ndikon drejtpërdrejtë në produktivitetin dhe kënaqësinë gjatë punës. Mesatarisht, njerëzit kalojnë më shumë se 8 orë në një pozicion ulur. Kjo mund të çojë në pasoja të përhershme negative dhe probleme të shumta mjekësore që lindin si pasojë nga qëndrimi në një pozicion statik, ulur.
hedra DESK + MELANIME

Korrigjon qëndrimin tuaj.

Tavolina e punës ergonomike HEDRA ofron përshtatshmëri në lartësi dhe një mjedis pune dinamik. Zëvendësoni tavolinën tuaj të vjetër me një tavolinë ergonomike HEDRA dhe ndjeni përfitimet: qëndrim i përmirësuar, përqendrim i shtuar dhe reduktim i stresit në punë.
 
standing-desk-melanime-albania

Klientë të kënaqur

Petar Kostovski
Petar Kostovski
2023-03-21
I highly recommend it,keep up the great work
Petar Papalevski
Petar Papalevski
2023-03-21
I have HEDRA standing desk and ergonomic chair for one year. From the very beginning, I was impressed with the exceptional quality of these products and the ordering process. The design of standing desk is impeccable, providing space for multiple monitors and other essential IT engineer equipment. Its functionality has been a game-changer, enhancing my overall health and productivity to a whole new level. Having a perfectly fitting ergonomic chair has been an absolute blessing, ensuring that I work in the utmost comfort and with minimal strain on my body. With these two pieces of furniture, I feel rejuvenated and more focused than ever before. I highly recommend investing in a standing desk and ergonomic chair to everyone from HEDRA office.
Goce Mitkovski
Goce Mitkovski
2023-02-01
I recently purchased a standing adjustable desk from Hedra and I was blown away by the level of professionalism from start to finish. The employees were knowledgeable and friendly, answering all of my questions with ease. The standout moment for me was the assistance they provided during the assembly process - they made sure I was comfortable and confident in putting the desk together. The desk itself is of high quality and has been a great addition to my workspace. I'm extremely impressed with this company and would highly recommend them to anyone in the market for a standing desk. Their combination of expertise, friendliness, and high-quality products is truly unbeatable.
Lazar Nikolov
Lazar Nikolov
2022-12-05
One of my smartest purchases. I love the desk! The color, the smell, the functionality, it’s flawless. I’m also happy with the way they handled the communication, payment, and shipment. These people are professionals, making a product for professionals. Would definitely recommend! 👌
Antonio Hristovski
Antonio Hristovski
2022-11-29
I bought the wood Hedra desk couple of months ago and all I can say is that the quaility is top notch , super easy to assemble and operate. I highly recommend them!
Aleksandar Naumovski
Aleksandar Naumovski
2022-11-29
Excelente product with great functionality, personally helped me to have a better and more ergonomic working space. Great handcraft wooden desktop, smooth and soundles electric motors on the HedraDesk.
Martin Mrmach
Martin Mrmach
2022-11-29
Love it!
Antonio
Antonio
2022-11-28
Супер продукти, масата ја имам веќе 1 година и сум презадоволен :D
explore hedra f30

Amazing Features, Awesome Pizza

Simple set up. Effortless control. From unboxing to first firing in minutes, Hedra makes cooking with fire simple. Whether beginner or pro, you can make ordinary ingredients, extraordinary.

gas fueled hedra

Gas fueled for the ultimate ease and control

Dictumst facilisis diam id eget pharetra dis ullamcorper aptent egestas ultricies adi.
Buy Now
reaches 500C

Reaches 500°C in just 15 minutes

Dictumst facilisis diam id eget pharetra dis ullamcorper aptent egestas ultricies adi.
Buy Now
fresh pizza

Cooks stone-baked fresh 30 CM pizza in just 60 seconds.

Dictumst facilisis diam id eget pharetra dis ullamcorper aptent egestas ultricies adi.
Buy Now
gas fueled hedra

Fits in any outdoor space, weighing only 9.25kg

Dictumst facilisis diam id eget pharetra dis ullamcorper aptent egestas ultricies adi.
Buy Now
HEDRA WOOD

PUNIM DORE.

Unikate, praktike dhe e leht për të mirëmbajtur.

HEDRA OFFICE

Mobilje ergonomike, për një ambient pune të shëndetshëm dhe produktiv.

Kualitet i Lartë

Kombinim i materialeve premium dhe teknologjisë moderne që garanton cilësi të vazhdueshme

Plotësisht i Rregullueshëm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Transport Falas

HedraOffice ofron transport falas dhe të shpejtë në të gjithë teritorin e Shqipërisë